script type="application/ld+json"> [ ]

Oppgrader Joomla 1.5 -> 2.5/3.x

joomla-logo-2-3

Har du en gammel installasjon av Joomla, VirtueMart, Zen Cart, OpenCart el.a. som du selv eller andre har installert, men er usikker på hvordan du oppdaterer / oppgraderer? Da kan vi hjelpe deg med å oppdatere eller migrere denne raskt og sikkert, etter å ha sikkerhetskopiert, samt tatt andre nødvendige forholdsregler.

Må jeg oppgradere til Joomla 3.x?

Ja, støtten for Joomla! 1.5 eller 2.5 er avsluttet. Du kan lese mer om hva det betyr nedenfor.

Hvis nettstedet ditt fortsatt bruker Joomla ! 1.5.x eller 2.5, anbefales det å migrere det til Joomla ! 3.x Migrasjonen bør utføres med forsiktighet av noen som har kompetanse på området, ellers er det en reell fare for å miste data..

Vi gjør migrasjon som omfatter oppgradering av ditt utdaterte Joomla nettsted, oppgraderer eventuelle utvidelser, eller sletter disse om nødvendig. Vi redesigner også malen din slik at den blir responsive

Vi har migrert en mengde Joomla nettsteder fra 1,5 til 2.5 eller 3.x . Dette gjelder alt fra små nettsteder med bare har noen få sider til større nettsteder med en stor mengde data og utvidelser.

Nye funksjoner:

Joomla! 3.x er et stort fremskritt for Joomla!, og det i takt med den generelle utviklingen som skjer på web. Blant forbedringene i den nye versjon, er:

  • Forenklet oppdatering av Joomla! og utvidelser (kun et par klikk)
  • Raskere nettsider
  • Mer brukervennlig og intuitiv administrasjon
  • Nettsidene er bedre tilrettelagt for søkemotoroptimalisering
  • Bedre brukersystem og kontroll av brukerrettigheter
  • Forbedret innholdskategorisering
  • Responsivt design for mobil og nettbrett (3.x)

Er utvidelsene dine kompatible med Joomla! 3.x?

Hvis du benytter deg av mange forskjellige utvidelser (komponenter / moduler / plugins) som er viktig for din nettside også i fremtiden, må man først sjekke om disse finnes for Joomla! 3.x. Gjør de det, er veien videre klar. Gjør de ikke det, må man først finne en løsning. Vi kan hjelpe deg med å finne alternative løsninger – bare ta kontakt.

Ta kontakt med oss slik at vi kan skreddersy en løsning tilpasset dine behov.

Kontakt oss

Oslo: +47 213 87 716

Mobile: +47 966 69 771

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vienna: +43 66 06111111

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Motta vårt nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta eksklusive tilbud!

Følg oss på Facebook