script type="application/ld+json"> [ ]

Om oss

Om WebDay

Vi ville være glade for å arbeide med å introdusere deg til løsningene tilgjengelig gjennom oss innen informasjonsteknologi. Etablert i 2011, er WebDay en av pionerene i å tilby web og nettverksinfrastruktur og løsninger på ulike plattformer. Web & IT Solutions har blitt beskyttet av bedriftens verden siden oppstart.

Du kan ta hjelp av web og gratis IT Løsninger i løsningsspesifikasjon ferdigstilling i henhold til søknaden kravet, landsdekkende installasjon, og gjøre bruk av sin etter salg støtte.

Du kan få programvarebaserte løsninger for nettsteder, nettverk, filservere, database servere, web applikasjonsservere, systemadministrasjon servere, content management, e-sikkerhet, og en rekke andre løsninger herunder lagring og backup ledelse fra ett sted i seg selv i stedet for å lappe opp forskjellige leverandører eller integratorer.

Enten du er en liten og mellomstore bedrifter eller et stort bedriftskunde med spredt landsdekkende nett, forstår vi at du krever en høy grad av støtte på begge pre-salg og etter salg nivåer som du kan få tilgang til gjennom våre sertifiserte ingeniører. Du kan være trygg på en kvalitet.

WebDay

 

Hvorfor WebDay

Et bra nettsted skal være visuelt tiltrekkende, lettlest og salgsfremmende. Samtidig skal en ny nettløsning redusere mengden manuelt arbeid gjennom blant annet integrasjoner med andre IT systemer. WebDay er utviklet for nettopp dette, med full valgfrihet ved implementering av design, enkel å integrere på og mot, samt effektiv når det gjelder å utvikle skreddersydd funksjonalitet til nettstedet. WebDay skaper forretningsmessige verdi for din organisasjon.

about

 

Våre tjenester

Retina-klare skjermer
Så hva betyr begrepet "Retina Ready" egentlig betyr? Det er et uttrykk laget av Apple med bruk av iPhone 4. Skjermen størrelsen på iPhone4 er 3,5 ", med en oppløsning på 960 ganger 640 piksler. På denne oppløsningen, på et optimalt betraktningsavstand, sliter det menneskelige øyet å skille individuelle piksler, slik at teknologien ble stemplet retina-skjerm.

Responsive Design Layout
Responsive webdesign er raskt utvikler seg, men det er en håndfull etablert som fungerer godt over hele stasjonære og mobile enheter..

Web Shopping Kompatibilitet med alle enheter
Nettbutikk som kan kjøpes fra mobil optimalisert nettsted utviklet spesielt for en smarttelefon eller et nettbrett, ikke en stasjonær eller bærbar datamaskin. En mobil optimalisert nettsted krever ikke at noen knipe og zoome for å lese teksten.

Uforpliktende tilbud Kontakt oss gjerne!
Lurer du på hva vi kan hjelpe deg med? Ta kontakt med oss så kan vi gi deg et uforpliktende tilbud på tjenester..

Kontakt oss

Oslo: +47 213 87 716

Mobile: +47 966 69 771

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vienna: +43 66 06111111

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Motta vårt nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta eksklusive tilbud!

Følg oss på Facebook